Gündoğmuş Travesti

Resimleri Kaydırabilirsiniz

Arkadaş Gündoğmuş travesti arıyorsun ama buralarda biraz zor gibime geliyor bu iş sen en iyisi, Gündoğmuş gay tarzı bir arayışa gir. Çünkü buralarda henüz bana ulaşan bir ilan profili bulunmamakta. Hal durum böyle olunca Gündoğmuş pasif arıyorum tarzında bir arama yapıp çıkan sonuçlarda bizim sayfamıza ulaşmış isen ne mutlu bize.

Peki diyeceksiniz ki bu aktif ya da pasif takılan ama özellikle diyorum pasif halleri bir başka oluyor bunların. Bu tarz bir yol izlemişken biz ailesi annesi, babası yok mu? Konu nereden buraya vardı bilmiyorum ama evet var ancak hatun kişilik ile görüşmeyi bu işe başladıktan sonra kesmişlerdi. İrem’in ailesinin durumu maalesef çok iyi değildi Gündoğmuş cd pasif numarası ilçesinin bir köyünde kendi halinde hayatlarını idame ettiren aile bu tarz bir olaydan nefret ettiğini ailesini paramparça ettiğini söyledi. İrem bu yoksulluğa dayanamadığı için bu tarz bir işe kalkışmıştır, diyeceğim de biraz da ruhunda Gündoğmuş hayat kadını olarak rol almak vardı. Bir nevi çaresizliğin bedelini canıyla ödedi. Ancak başına geleceklerden habersiz bir şekilde dediğimiz gibi canlı yayını açtı. Yukarıda da dediğimiz gibi mesaj kutusuna  gelen mesajın aynısı tekrardan geldi. Bu sefer Gündoğmuş ibne top muhabbeti yaparken sessiz kalmayıp canlı yayında o yazan kişinin kim olduğunu neden bu tarz paranoyakça bir şey yaptığını sordu.

Ancak hiçbir şekilde mesaj gelmedi genelde özelden yazan bu sapık adam yine yazdı kapıdayım aşağı in mesajını gören Gündoğmuş ap gay şoklar içeresinde kapısını kilitleyip canlı yayında başına gelen bu durumdan bahsetti. Normalin üstünde dakikalık para kazanan hatunumuz hediye atmalarını istemediğini sadece olanları anlatmak istediğini söyledi. Canlı yayını bilerek kapatmıyordu eğer ki ona bir şey olursa binlerce kişinin şahit olması içindi. Ve o acı durum gerçekleşti, kapısının önüne kadar geldi kapıyı kırmaya çalışırken kız burada acı dolu gözlerle ağlayarak yardım istedi. Arkadaş çok heyecanlı gidiyor tam adresini verecekken o sapık odaya girerek canlı yayında olmayacak bir şey yaptı. Binlerce kişi şok içeresinde polis ekiplerine haber verdi, ancak iş işten geçmişti.

antalya gaygündoğmuş travesti
Comments (0)
Add Comment